Елизабет Банкс остарява естествено и уверено. Актрисата от Игрите на глада

...
Елизабет Банкс остарява естествено и уверено. Актрисата от Игрите на глада
Коментари Харесай

Елизабет Банкс - една актриса, остаряваща с високо самочувствие

Елизабет Банкс остарява естествено и решително. Актрисата от " Игрите на глада " показва даже високо самочувствие поради обстоятелството, че е изцяло естествена и в никакъв случай не е прибягвала до каквито и да е процедури против стареене.

В скорошно изявление за Us Weekly Елизабет споделя решително: " Аз съм изцяло естествена хубавица ", във връзка партньорството си с марката грижа за кожата No.7.

И прибавя, че " в никакъв случай нищо не е влизало в кожата ѝ ", за разлика от десетките ѝ връстници, които употребяват ботокс, с цел да поддържат юношески тип. " И това е по този начин, тъй като самочувствието ми е в действителност високо. Опитвам се да се съсредоточа върху увереността си и по-малко върху това по какъв начин наподобявам ", изяснява 49-годишната Банкс.

Актрисата побърза да добави, че въпреки всичко поставя много усилия за положителния си външния си тип - като да вземем за пример повсеместен метод към грижата за кожата, като се концентрира върху " хидратация, повече вода, сън, диета и физически извършения.

" Разбрах, че огромна част от грижата за кожата е както вътрешна, по този начин и външна ", означи тя. " Дори мога да кажа, че когато не излизам на открито всеки ден или не спортувам, психическото ми здраве се утежнява. А с него се утежнява и самочувствието. "

По-рано тази година Банкс съобщи и, че " остаряването е привилегия ". " Живеем в общество, което обича и цени младостта и хубостта ", сподели тя пред People. " Разбирам това. Но и считам, че най-добре е човек да има шанса да остарее, тъй като това значи, че съществува. А това е по-добре от алтернативата, нали? "

И още редица пъти Елизабет Банкс е споделяла обществено своите схващания за красотата и остаряването. И всякога е безапелационна, че " в никакъв случай не е слагала игла в лицето си ". Според нея рискът от козметичните процедури е по-голям от изгодата, даже счита, че може да бъде в действителност рисково. Още повече, че има близки хора, измежду които и личната ѝ сестра, които са се сблъсквали с тежки диагнози. " Преживявали са сложни интервенции и в такива моменти се запитвам за какво някой непринудено би се подложил на нож и анестезия. "
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР